Dno šerpe se iskrivilo ili zagorelo? Ručke su labave ili pokvarene? Vreme je za kupovinu novog posuđa. Kreirajući našu ponudu šerpi i lonaca, koristili smo rezulate i testove najboljih kuvara profesionalaca, ali ipak smo izdvojil šerpe i lonce koji su se pokazali najbolje u spremanju tradicionalnih jela omiljenih, na našem području. Osnovna vrlina dobrog lonca ili šepre, je da se brzo i ravnomerno zagreje, pa svakako, mora biti izrađen od kvatlitenog čelika ili drugog materijala. Važno je, takođe, i zadržavanje toplote, što direktno utiče na brzinu kuvanja i štedljivost posuđa. Ugrejane ručke će lako iznervirati svakog kuvara, ali i potvrditi da posuđe nije kvalitetno. Nismo zaboravili dizajn, pa u našoj ponudi možete izabrati šerpe i lonce koji će fantastično izgledati u u vašoj kuhinji. Testovi našeg posuđa su dali izuzetne rezultate u spremanju svih vrsta jela, od mesa, preko raznog povrća, omleta i kajgana, do smesa za kolače. Izaberite šerpe i lonce po potrebama vašeg domačinstva i uživajte u čarolijama vaših specijaliteta.